Мюсюлманка, изцелена от Исус

През зимата на 2004г. жена ми Ахче, /тогава на 56 години/ започна да боледува. Нямаше сили за нищо. После рязко падна хемоглобинът и. Дълго обикаляхме болниците, допитвахме се до различни специалисти. През август претърпя гинекологична операция в Бургас. Лекарите ни убеждаваха, че са ликвидирали причината. Преливаха кръв, докато нивото на хемоглобина достигне 115, но след около 20 дни падна до 70 и отново тръгнахме по кабинетите – този път във Варна. Д-р Кудева от болницата “Св.Марина” подробно обясни /на базата на всички изследвания/, че костният мозък не произвежда червени кръвни телца и че болестта е нелечима. Установи силно увеличен черен дроб и увредена жлъчка. Всяка седмица се налагаше преливането на една банка кръв. Търсех кръводарители и им плащах, питайки се колко време ще продължи това. Уплаших се много.

 

Read more: Мюсюлманка, изцелена от Исус

Аз бях прелюбодеец

Казвам се Билян Денев, член съм на ЕПЦ гр. Плевен. Искам да разкажа своето свидетелство как по един чудесен начин Бог ме срещна и промени завинаги живота ми!

 

Живеех в света и безгрижно крачех към ада. Израснах в дом, където моят баща не зачиташе Божият модел за брака. Ходеше с приятели по заведения и пръскаше парите, които с нелек труд изкарваше. Самият той беше красив мъж и имаше безкрайно много любовници. Така минаваха дните и години, а ние с моята майка и сестра живеехме много скромно и в голяма беднотия. В редките дни, в които виждахме баща си, той ни тормозеше и редовно биеше майка ни. Това беше „модела”, който аз като момче, юноша, младеж и мъж изграждах в себе си за семейството. Когато се ожених, започнах да устройвам и моето семейство по него. Съпругата ми роди двама сина. Аз ходех с приятели по заведения и жени.

 

Read more: Аз бях прелюбодеец

Сега чакаме нашето дете

Казвам се Петър Костов, от град Варна.

Бих искал да ви дам моето свидетелство.
Аз и съпругата ми сме вярващи и имаме брак от близо 2 години. От самото начало на нашия брак имахме желание да имаме деца. Минаха година и няколко месеца, но жена ми така и не забременя. Започнахме да ходим по лекари (във Варна и в София), да си правим изследвания. За подобни ситуации се правят изследвания и на двамата-на мъжа и жената. Първо аз дадох изследвания, спермограма. Резултатите бяха повече от лоши. Няма да обяснявам надълго и нашироко каква беше диагнозата, а само това ще кажа, че не беше добра и, че без оперативна намеса, на която да се подложа, нямало да имаме деца.  А след тази оперативна намеса, която била крайно неприятна и сложна, е твърде вероятно да възникнат и тежки последици.

 

Read more: Сега чакаме нашето дете